Ten days of perfect tunes

"It is February which is almost March which is almost Spring which is almost Summer."


bild

i'm a fool to do your dirty work

Imorgon är det öppet hus på skolan. I helgen ska vi filma repotage. Jag skrev nyss fel lösenord på Spotify så det lät fult. Snart ska jag skriva lite uppsats. heihei.
mitt hår är föriövrigt med på en affish som sitter uppe på min skola. :) så stiligt. (Y)

Fokis tävling

Fokis blogg kan man vinna ett valfritt smycke från Cocoo.se
Hur underbart är inte det liksom? Jag som är helt förälskad i små fina örhängen har spanat in de sötaste örhängena där. Som små dragkedjor i silver ser dem ut (Artikel nr 33699). Jag är galet förälskad i dem. Åh vilken bra tidig julklapp det vore att vinna dem.Mjau och Puss

Fear no drakness

Här sitter jag i mörkret. Men idag är det inte lika tungt som tidigare dagar. För idag har jaf hittat en Timo spelning från Way Out West i sommras. Jag blir alldelses bubblig innombords och längtar som attan till sommaren och mera Timo musik.

Idag är det iaf en månad kvar till julafton, och små missarna fyller ett år också.
Nu ska jag läsa sidan 104-109 i historiaboken och bli lite bättre på kyrkan under medeltiden.


Åhå sommar sommar!

Jag är nog lite kär i Göteborg förresten inser jag nu. Där vill jag bo, och prata göteborgska. Va fint livet skulle vara då. Tänka sig.

who are you?

There's a possibility

jag har inget för mig nu för tiden. Dagarna bara passerar i höstörkret utan varken inspiration eller annat som behövs den här tiden på året. Återigen finns det massa saker som jag borde göra, men inte gör. men ärligt talat orkar jag inte med.

Snart ska jag pysa iväg för att ha genrep med danshuset för sista gången. För att sedan ha show på onsdag för sista gången.

New moon var bra. Framförallt så stiligt filmad. Precis som Twilight.

Imorgon ska jag till skolan och påbörja en ny skolvecka. På fredag är det öppet hus, så man ska väl vara där och guida eller nåt.1a december på måndag. Jag hoppas på lite snö och ljus.
Det var allt. Hej.


Hello Hurricane

Mina inlägg på den här bloggen handlar mest om vad jag borde göra men inte gör.
Idag borde jag skrivit mera på min uppsats. Och nu borde jag verkligen plugga mera matte.
Hejdå.

Till MorbrorJag saknar dig. Tänk att det gått tre år. Ibland glömmer jag att du är borta. Att du inte kommer sitta och skratta på nästa kalas, eller att du inte kommer dyka upp utanför dörren. Det är det värsta. Att du försvunnit helt. Att du aldrig kan komma tillbaka. Undrar om man någonsin kan fatta något sådant? Eller om man aldrig riktigt kan förstå vad som hänt?

Jag saknar dig min käre fina morbror. Önskar att du var här hos oss. Jag vet att många skulle bli så glada då. Och att jag inte är ensam om att sakna dig.

Vila i Frid.

history, history repeats itself, and it seems like this, I just never learn

Fortfarande ensam i mörka kalla sverige.
Däremot har jag pressat i mig kladdkaka, och är nu väldigt sugen på att gå på bio.

Moto Boy gör min kväll trevligare. Funderar på att se på Pojken i randig pyjamas. It is le awesome. Fast, jag borde göra så mycket annat. Men det får vänta. Återgår till mitt lyssnande nu. Adjö.


Såhär vill jag sova

Call me if you need a second chanceJag vill ha ett rum fyllt av fina färger. I det rummet skulle jag sitta med mina fina vänner och vara glad. Det skulle göra mig gott dagar som denna.

one hundred million stars

talaren använt många olika stilfigurer, t ex anaforer och upprepningar (varför i början av mening, 3 gånger i rad), retoriska frågor, antiteser, och hyperboler. Trots alla dessa olika figurer så framgår det vad som ska sägas och dessutom på ett väldigt tydligt sätt. Utöver detta så vänder talet vid denna punkt, lite men märkbart ändras tonen i talet.

Skriva skriva skriva. Talanalys är kul när det går bra. Segt när det står still. Nu står det still.
Idag åkta jag ersättningsbuss längre än man nånsin borde få. Det var ersättningsbussen från helvete.
Sträckan Galoppen - Viggan - Hägernäs (köra lite fel)- vägen ut mot vaxholm in till Rydbo - Mot Arninge för att vända -  Tillbaka till Rydbo - Konstig väg till Täljo - Åkers Runö - Åkersberga på 50 min är inte okej. Inte n'r det skulle tagit 20 med tåget. Urs.

Nu ska jag pressa mera talanalys. Sedan tyska, sedan lite filmkunskap. Godnatt och adjö och ha det bra.

RSS 2.0