you are my sweetest downfall

det ligger en katt på min mage. mysigt. var bara det.

Du har levt livet och låter mig leva det

Det börjar märkas att det höst, utöver de färggranna miljöombytena och det gråa vädret. Jag börjar känna mig lite höstensam. Det är ingen bra känsla. Mest av allt vill man ju just nu inte vara ensam, utan sitta och mysa inne med någon. Men hursomhelst. Imorgon är det sista dagen innan lov, men man skulle kunna säga att det är lov redan nu. För vi ska ju trots allt bara spela spookboll och gå på männskilgarättighetföreläsningar imorgon.
Ska försöka klä ut mig till något, Napoleon Dynamite sa Sophie, fast inte så extremt. Om jag ska köra på Dynamtie måste jag ha tag på svettband. Och vi har inga. Hur löser man det problemet, just nu ser det ut som ingen har några så det blir svårt att lösa det. Om det inte blir dynamite blir det något annat fint. Jag ska hur som helst inte bara vara tråkig, utan något ska det vara. Även om det bara är något litet.

Apropå höstkänslor, så har jag börjat lyssna på Regina Spektor. Hon sjunger så fint. Min favoritlåt just nu är The Call, den är mycket fin, från Narnia.

Jag Sophie och Sara lyckades även boka biljetts till midnattsvisningen av New Moon, och det är ju epic. Jag dör och kommer dö lite till. Det kommer bli fantastiskt. Igår hoppade jag runt och dansade så glad blev jag.
Det kommer bli fint, jag saknar Sophie och Sara. Så det känns bra att det är bokat och betalat. Så man vet att det blir av. Jag saknar dem så mycket att det nästan föll en liten hösttår när jag läste Sophies inlägg om de gamla goda tiderna. Jag insåg att jag också saknar det, och det var alldeles för länge sen jag träffade er alla, inte bara Sarasara & Sufi, och därför insåg jag också att vi snart måste kalasa igen. Jag föreslår ett julkalas, eller något sånt, eller att vi bjuder på fest för att Sophie har flyttat in i nytt hus, och så återupplever vi den gamla goda tiden för en kväll.

Som sagt, jag känner mig ensam och nere just nu, men det gäller väll att hålla skenet uppe. Skulle behöva en riktig kram. Som verkligen betyder något.

NU är jag klar med att berätta om mina egna bekymmer. Tror aldrig jag har skrivet ett sånt här långt inlägg utan att riktigt komma till min punkt. Vad vill jag säga egentligen? Att jag känner mig ensam? Att jag antagligen är tråkig? Att det är höst? Att jag saknar mina fina vänner? Allt ovanstående? Rätt svar är alla ovanstående. Känner att jag borde lägga in en dramatisk höst bild här, och man måste ju följa sina impulser (även fast jag är så dålig på det i valiga fall), så varsågoda. Mer kommer.


Imorgon är det fredag, jag är trött på skolan, och om någon läste allt det här är jag imponerad, då kan vi snacka tålamod och vänlighet. Tack för att ni finns och lyssnar(även fast ni kanske inte läst). Massa kramar!


Du flyger högre än oss andra

Planering för vecka 43:

Måndag - Filma musikvideo, plugga satan
Tisdag - Matteprov, Tyskaprov, Engelskatexterna klara
Onsdag - Talanalysen
Torsdag - Historiaprov
Fredag - Teamdag och spökboll och LOV (fattar inte hur jag skulle överlevt annars)

åh vilken vecka

For stars will rise againÅhåh så fint

Ab in den Süden?

Nu har jag tyska ensam. Det suger. Jag måste göra en presentaion om en stad. Plää.


ingen titel


--

Nu är skolveckan slut. Skönt men ändå jobbigt. För jag vet att nästa vecka kommer vara krävande. Men det får man lov att klara. Nu vill jag mest sova lite till, fast det går inte.

Gå på sista Revy Obscen ikväll. Det bör ni inte missa. Boka på www.revyobscen.se och gör det Nuuuuu!

Nu ska jag till sofia. Pusss och goddag.

Red Bull ger dig vingar?

rico-clip:iwantmybearsuit:endofmarch:wwwoooooh (via sem)
--

Nu ska jag gå och försöka ladda upp en reklamis på youtube. Adios.

Rocketbrothers crash and burn


härifrån

Graceland


från en fin hemsida

en till

Jag vill se FAME jätte jätte mycket. Den lär vara så braaaa.

She was a fast machine, she keept her motor cleen,

Woho ett inlägg från skolan. Har jätte lång rast. Det är givande. Eller nåt sånt.
Letar lite musik till musikvideo. Går sådär. Baj baj.

Strange and Beautiful (I'll put a spell on you)

Söndag kväll. En sammanfatting av denna vecka är att den varti ganska så bra. Jag har varit lika trött som vanligt. Men skolan går bra. Imorgon ska jag plugga och åka på middag. och dansa efter det. Nu ska jag ttta lite mer på tv. Jag önskar det händer nåt bra i mitt liv snart. Adjö.

RSS 2.0