snygga pyramider

easy

lite hungrig

idag har jag spenderat en förmiddag i skolan fast jag inte behövde egentligen. Matteprovet gick inte så bra. Men strunt samma. Nu har jag hjälpt Alice med historian. Trevligt. Snart är det mat. Här får ni en fin bild.

Tumblr_l1uqzhkr0r1qzfya1o1_400_large

jag är inte så bra på avskedsliknande tillställningar känner jag

Så mycket sista just nu. Den åttonde har jag min sista sommarlovsavslutning. Knas. Vet inte om jag är nöjd eller inte med det. Allt känns så konstigt just nu. Jag vill ha sommarlov. Men jag vill inte börja i trean efter sommaren. Eller jag vet inte om jag vill. Jag kan inte bestämma mig.
En bra sak med skolavslutningen är att jag är nominerad i två stycken ämnespriser, historia och filmkunskap. Så himla fint. Känner mig stolt över mig själv.
Sände radio idag med. Det gick bra tycker jag. Vi fick mycket bra kritik. Nöjd nöjd nöjd. Nu är man liksom klar med det, tills praktiken i alla fall. Längtar redan faktiskt. Knas.

Lyssnar på Belle & Sebastian. Längtar till popaganda. Längtar till Arvika. Längtar till midsommar. Längtar till Öland. Längtar till sommarlovet. Att skolan slutar för i år är kanske inte så illa i alla fall. Det ska ju bli skönt med lov. Himla skönt.bilder från found & we♥it


igår Enya, idag Taylor.
lite matt i kroppen just nu, som på en varm sommarkväll och det är lite obehaglig men bra värme.


det är varmt här inne i mitt rum.
Imorgon är en dag för att äta middag hos släkten. Jag ska åka lite tåg oxå. Har cyklat lite i åkersberga idag, det var trevligt.
Jag har egentligen inget att skriva här. Har lyssnat på Taylor Swift hela kvällen. Det känns bra.

magi på mera än ett sätt


ffffound

Andra fina bilder vi har med i våran power point


det bådar gott

det är alltid bra musik på radion här

nyss var det moncia zetterlund, nu är det destinys child. Så bra blandning. Jag och frida struntar i lunchen idag. Frida för att hon har ätit mycket frukost, och jag för jag ätit pizza. Så vi struntar i fisken och sitter här istället.
Jag slog nyss i cp-knölen. Det gjorde ont.
klockan 12.20 ska vi disskutera faust med andra klassen. skoj skoj skoj skoj. eller?
Idag gick jag till tåget. Mötte Kalle. Det var trevligt. Solen skiner ute. Det var jätte varmt på tåget. Läste en text som hette "från slaveri till Black power". Man hör ju att det är bra. Jag lärde mig mycket nytt från den, om slaveri. och om barack obama.


en diskussion om James och Karin under dagen

Idag har jag spelat in ljud av katter som kurrar, av katter som jamar och av katter som hoppar. Har även fått med lite djur av katter som klöser och av katter som hoppar. En kattig dag. Det är meningen att detta ska bli nån slags fin melodi till ljudtekniken, vi får väl se hur det går.
Imorgon är det tisdag. Engelskalektion. Ser inte fram emot det, sen har vi matte och svenska och historia med. Språk oxå, men sen är det slut på tisdag och dags för onsdag. På onsdag har jag sovmorgon. Så himla skönt.
Efter onsdag är det helg, och sen är det bara tre veckor kvar tills skolan slutar. Herreguuuuuud.bara lite skoljobb

imorgon ska jag leda idrottslektion och sända radio

RSS 2.0