idag när jag åt en macka fick jag ont i lungorna

och så har jag varit på ett väldigt långt möte.
var bara det.

åh yes punchpraliner


nu är det slut slut slutsuddigt och mörkt men snyggt stiligt och studentigt. pussegnuss.

Dom har raderat oss ur historien

På onsdag tar skolan officielt slut. Idag tog dom bort oss ur ic. Jag hör inte hemma där längre. Nu är det slut. På onsdag. En fjuttig liten dag. Herre gud.

Jag måste köpa en engångskamera också. Minst en, gärna två.


På min mammas spotify får jag lyssna på låtarna hur många gånger jag vill

Jag har bara en timme kvar på mitt egna, vågar inte lyssna. Idag har jag storstädat inför onsdag. Inte klar dock. MEN nu är det rent och fräsht här på mitt rum i alla fall. Hängt upp kläder har jag gjort. Och suttit på min säng och begrundat om jag ska flytta om mina tavlor. Jag tror det. Dammsugit och skurat och dammat har jag också. Nu ska jag ta tag i det dära tavelflyttande tror jag. Imorgon ska jag leta efter en tröja. På onsdag är allt slut.
Jag tittar på gamla bilder och inser att jag har samma kläder som för två år sen, fast på ett annat sätt. Jag vill ha nya, men det går inte riktigt.Återgår till Prince och Bruce nu. och tavlorna. Hej!

http://open.spotify.com/track/249I6MQ2ECERBpyOSvx4by

Det är inge kul när det syns vad det är för låt när man klistrar in

slösar bort mina spotifytimmar på musik jag inte vill lyssna på eftersom jag inte vet vad jag vill lyssna på

3 timmar och 42 minuter kvar dock, har trots allt gått rätt bra då. Fast har lyckats lura systemet och få extratid två gånger, fast jag vet inte hur.

snygga.

jag har inte någon aning om vad som komma skall

oj vad vi tar studenten om en vecka.
oj va konstigt.

Det kliar i ögat

Jag börjar sakta men säkert lista ut vad jag kommer få i studentpresent. Men jag kan ju ha fel. Jag kan ha riktigt fel.
Tittar på dramatiskt tjejprogram om cheerleaders och funderar på att skolan snart är slut. Det känns som det verkligen för idag provade jag klänningen med skor och mössa och det kändes som att det var dags. Det är den bra sidan av studentkänlsorna. När det känns som att man är redo. Den andra, när man blir sentimental och tänker på att man aldrig kommer ses mer och man faktiskt inte är redo, den vill jag inte ens tänka på.."tjugo"

fyller en vattenmelon med spritfortfarande inga punchpraliner i närheten. däremot vattenmelon och sprite i muminglaset. bra nog.

Det piper från min dator men jag kan inte förstå varför

Är jättesugen på en punchpralin. Alltså. Jättesugen. Men icke, inte någon punchpralin till mig inte. Det tycker jag är synd.


Print screen + Paint = Sant ♥

Ni vet när man trycker på uppdatera om och om igen men det kommer ändå inte något nytt mail fast man så hoppats på det

Lista på saker jag har gjort idag:
1. Klippt sönder en tröja
2. Uppdaterat min mail för många gånger i hopp om att få ett mail
3. Sovit lite för lite


MM BRA

http://dadsaretheoriginalhipster.tumblr.com/

Your dad traveled the world before you did and there’s a jar of Egyptian sand in your house to prove it. He was an ambassador of badassery who traveled the world and left a wake trail of debauchery behind him. He didn’t know the local languages, but the local ladies never seemed to mind. He spoke in a tongue of pulse racing, butterfly giving, universal seduction. It was a mix of cross cultural body sign language and snake charming. It can’t be taught and you sure as hell didn’t inherit it. So hipsters, next time you’re planning a self entitle summer abroad on dad’s dime and claiming that it’s necessary for your liberal arts major, remember this…The foreign girl in the bar that you’re attempting to seduce with a toddlers comprehension of the local language is probably your long lost sister from dad’s party past. Big thanks to HurryKid for the photo.


Kvalitet före kvantitet


Urban bjussa på framkallningen
schysst

RSS 2.0