ett historist världskrig och en meningslös revolution

Poesi.
Är en revolution en sann revolution om den är meningslös?

Lyssnar på flickor som sjunger.

Har köpt shorts idag.
Tänker nog ha på mig dem imorgon.

Kattungarna har klättrat upp för mina ben idag.

Jag gillar inte mediamarkt reklamen med tanten som pratar jobbigt. "mest lol".
Hur gammal kan hon vara egentligen?

Jag ska nog färga om håret.
Fast funderar på om det ska få bli efter sommaren, och hos en frisör.
Rött liksom.
Rött rött rött.


sitta framför scenen i ett hav av lera mitt i skogen men vara glad i alla fall

jag önskar jag kunde åka till putte i parken med

När man ligger på golvet och allt känns så himla hopplöst

Hatar när det känns hopplöst. Hörde en låt idag som påminde mig om dumma saker. Fast det kändes bra oxå, samtidigt, av nån konstig anledning. Kanske måste man minnas dåliga saker med.

Funderar på att smyga ner och hämta lite jellybeans. Det skulle muntra upp mig, fastän det inte riktigt är något som är fel. Bara en sån där känlsa igen. Surt.

Tar mig friheten att stta ihop en egen marslista från den braiga gruppen. Frihet är bra. Dags för en revolution. Befria vårat samhälle. Funderar på att vara arbetslös i sommar. Bara för att det är sista sommaren som fri liksom. Svåra frågor. Vill ju inte vara fast när man kan vara fri. När man får. Om det går.


bu

Det spelas musikallåtar på radion ibland

Vad som bjuds i matsalen i skolan idag:

Fläskkarré ”Bulgoggi” med sesam, ingefära och lime
Grönsaker ”Bulgoggi” med sesam, ingefära och lime (veg)

Jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Är hungrig, klar och har en timme lektion kvar.


Idag har jag haft tre kattungar gående på min mage

Hej hej. Imorgon skall jag försöka lämna i en engångskamera, om jag hinner. Den är fylld med godbitar från en stad som inte är åkersberga.

två bilder - två tusen ord


en helt vanlig kväll

oh brooklyn sun

Hallo_09_large
we it

jekla sverige

There's no halo round my head no :(

rödtott

ville bara säga att jag är röd nu

How can you say that your truth is better than ours?En liten minidokumentär om Mumford & Sons. Så fina bilder. Så fin musik. Så fint band.

följer strömmen ut ur globen


we it

Igår var en absurd kväll, men en bra kväll. Vi såg Roger Pontare, och Timo Räisänen. Kan pricka av många artister på listan "jag har sett live". Typ Kicki bettan och lotta. och 144 shots. Nöjd med det.
Idag skall jag färga mitt hår. Spännande.

Här är en fin video. Titta på hela. Hon kan videos hon.Jag har en låt på hjärnan. Den går ungefär: Maanboob maanboob you can call me manboob.
Denna helg är schlagerhelg.

Hej det är Salem al Fakir. Klicka på bannern och lyssna på mitt nya album "Ignore this" här på spotify. Tack. Jag gör väl det. Hej hej hej så länge.

vill inte kan inte får inte

Rundgång förstörde nyss mina öron. Jag gillar inte den här lektionen. Jag behöver sova. Och sluta snora. Och äta. Och ta på mig lite läpsyl.

Har lyssnat på intervju, borde klippa den, men jag orkar inte.

Ebuddy placerar mig i Hanoi. Det är 1 timme och 40 min kvar av denna lektion. Sen mat. Sen boksamtal. Sen historia. Sen hem. Pjuh.

Kalaspuffar med yogurt

jag är trött. somnade på bussen hem. vaknade i tid. hatar att somna på bussen.


en snygg bild av sara

vi startar oss ett band

Gruppe Gut, Bolzano
bild

Kan nån säga till Lena PH vad hon gör för fel? Fort tack.

Det är så kass musik på radion i skolan just nu.

Dansa fram i natten

Det känns som att hela världen är försvunnen. Vad har hänt med den? Alla är borta. Är jag ensam kvar? Neeeeej, det är jag nog inte.

Det var obehaglig lunch idag och jag hann inte äta kalaspuffsfrukost imorse. Fick åka bil till skolan dock. Men jag är hungirg. Snart är det dags för historia. Det är den här skoldagens höjdpunkt. Faktiskt.

Jag vill härifrån.ffffound

Så jag är uppe i gryningen, sätter på mina skor, jag vill bara göra en ren flyckt. jag går, men jag vet inte vart. Jag vet att jag går, men jag vet inte vart.

Idag har det varit sol, och det har varit så fruktansvärt underbart.
Njöt faktiskt av att gå hem från bussen idag, och det brukar inte hända.

Jag har på mig skor inomhus, det brukar inte heller hända så ofta. Men idag är en speciell dag. Faktiskt.

Call your boys

Det är en pojke som gråter här hemma hos mig. Jag tycker inte han ska vara ledsen. Men ibland får man det.

Här får ni fin bild som inte är min för en endaste liten sekund. Jag önskar den vore.

från ffffound

Nu är han inte ledsen längre. Tur.

Dearest forsaken


via forstars


Det har varit släktkalas hos mig idag. Jag har inte varit med. Jag har gömt mig på mitt rum och skrivit på engelska om kärnkraft. och snorat. Jag gillar inte snor. Täpper till hjärnan.

Imorgon börjar skolan igen. Vill inte ha skola. Jag vill vara ledig lite till.

Om 10 dagar åker jag iväg. Ska bli skönt. Pjuh.

▲▲▲


ffffound

RAAAAAA

så himla  trött

Fika/Pizza/Kittel

Här sitter jag och mina vänner i vintermörkret och dricker saft. Blandsaft skulle jag tro. Till denna deyck serveras det gamla chokladpastiller från Idas kalas. Jag har inte fått någon choklad än, det får vänta.

Adam konstaterade just att "Nu är lovet slut!" och det stämmer faktiskt nästan. Nu fick jag shoklad. Åter till adams konstaterande; lovet är snart slut. För egetnligen så räknas inte helgdagarna som lov för de skulle vi haft ändå. En skolvecka består liksom av fem skoldagar och två helgdagar. Så logiskt sett är lovet över när det slår över till lördag. Men det har varit ett lyckat sportlov, så det är faktiskt okej.

Dagen till ära så har Sara sina båda ben ihopknutna med hjälp av en scarf. Det är mitt verk och Sara är verkligen chanslös om man börjar kittlas. Nu har hon tagit av sig det, synd tycker jag. Men jag är fortfarande lite starkare än henne och kan därför vinna över henne.

Idag har vi varit förbi hos Sophie på tårta. Grattis till Sophie förresten, hon är en snäll flicka och hennes födelsedag behöver uppmärksammas. Så har du inte gratulerat Sophie så är det nog dags att du gör det, hennes pappa är polis och sätter dig mer än gärna bakom galler. Men åter till dagens nöjen; Hos Sophie åt vi och tittade på medans hon öppnade presenter. Eftersom att det inte riktigt var ett födelsedagsfirande utan mer bara tårta och grattis så hade inte alla tagit med sig presenter. Adam till exempel hade inte tagit med sig sina presenter, och Frida och Jessica. Av Ida fick hon ett par ekologiska högtalare i kartong med tillhörande pennor. Av mig fick hon ett par knähöga stövlar, ett par rejäla horstövlar med högklack, ungefär som Julia Roberts har i Pretty Woman.

Det var en trevlig tårtbjudning. Tack Sophie. Efter detta gick vi vidare hem till Adams lägenhet för att lämna hunden Börje/Zorro/Svea/Kiwi/Kalle för att sedan ta sig vidare till närmsta pizzeria. Hacksta närköp har pizza, men den är ganska så medelmåttig, Golden West var för långt bort och Lilla Bass ligger för långt bort och har endast goda kebabrullar. Så det fick bli Roma. Vi beställde in en familjepizza, Vesvio trots att Ida ville ha salami istället för skinka (KRÄSNA MÄNNSIKA GAAH!). Vi konstaterade att pizza inte är så gott och försökte få Ida att shota Tequila, men hon ville inte. Myndiga människor är tråkigare människor.

Tack och hej leverpastej!

Kalle Vikdahl, Idas och alla världens människors bästa vän.


Kan vi inte spela? Ingen vet om det.

Sara respekterar inte andra. Hon bara kör.

det kommer att ordna sig


hittat

Minns ni godbitarna?

Jag är på Kent humör. Kent är bra för själen. Eller inte alls. Fast samtidigt. Strunt samma.
Imorgon fyller Sophie vuxen. Det är spännande. Grattis så himla mycket i förskött.
Idag harr jag varit vuxen i en månad. Kan ni tänker er det? Det kan inte jag. Va konstigt. Jag känner mig fortfarande som en liten liten flicka. Jätte liten. Men jag är visst inte det. Inte längre.

Igår var det en fin kväll. Vi spelade dataspel hos sophie. Jag gillar dataspel. Längtar efter ronjaspelet. Önskar jag hade det så himla mycket. Skulle aldrig klara det. Har aldrig hört talas om någon som klarat det. Vill spela spel. Svåra spel. Nikki var ett bra spel. Sen köpte vi lite jordnötsringar, ostbågar, chokladekaka, gott och blandat och cola, och titta på stockholms natt. Sen så vet jag inte vad vi gjorde. typ satt. och gick lite promenad. Kom hem fem i alla fall. Bra kväll. En riktig gobit.


Dagens dagens dag

Kom hem klockan 5 imorse. Sent tänker ni. Lagom tänker jag. Har ju kommit hem senare. Faktiskt. Efter mycket om och men somnade jag. och sov. Till halv elva. Planen var att gå upp då. Men det gjorde jag inte. Klockan tio över 11 mötte jag Kalle och Adam på msn. Vi planerade en resa. Först skulle Adam med, sen skulle han inte med. Sen så åkte han med i alla fall. 13.25 gick tåget. Jag fick åka bil med Urban och Paul ner till stationen. Paul skulle till jobbet och jag skulle till stan. Vi åkte samma tåg till nästan samma ställe. Det var skoj. Fast vi åkte inte med varrandra. När den långa resan var över och vi var framme i stan så delade vi på oss. Adam skulle till söder och jag och Kalle skulle till drottninggatan. Så blev det. Nu kan jag inte riktigt säga vad vi gjorde. Men vi var i alla fall inne på en affär. Och ringde lite till Sara. Kalle handlade och sen gick vi därifrån. Vi gick vidare på vårat äventyr i den stora staden. Kalle hade inte ätit nån lunch och jag var törstig så vi svängde förbi pressbyrån för en korv. Jag fick ingen korv, för jag hade redan ätit. Jag köpte bara dricka. Det var gott. Kalle fick ett korvkort. Sen gick vi vidare. Kalle åt sin korv på vägen till nästa affär. Där så hängde vi ett tag. Jag handlade. Kalle väntade på mig. Sen gick vi därifrån. Vi ska åka dit mera gånger. Jag gillar att hänga där. Nu var vi klara med vad vi skulle göra. Nu skulle vi vänta på Adam som skulle köpa DJsaker. Det tog tid, och vi fick inte tag på honom heller. Så vi gick lite i andra affärer. Tittade lite på kläder. Hittade inget. Gick vidare. Jag köpte ett par skor oxå. Sen tänkte vi: Nu måste Adam ändå ha handlat klart. Så vi ringde honom. Han svarade inte. Sen ringde han oss. Sa att han var klar. Så jag sa till honom att vi skulle mötas på bengt martin jönssons. Jag och kalle tog ett stop på en affär till innan. Köpte kort. Det var supersnyggt. Sen gick vi till Adam. kollade på skivor jättelänge. Adam ville åka hem till hunden. Så kalle handlade och sen begav vi oss hem. Det var en gammal vanlig resa tills tåget förfrös i hägernäs. det var nog inte det som hände. men vi säger så. vi fick i alla fall vänta på ett annat tåg där. sen kom vi iväg hemmåt igen. Då ringde jag urban och urban sa att de skulle vänta på mig i centrum. det gjorde dem. skiljdes från adam öhman och kalle vikdahl och hoppade in i bilen och åkte hem. Sen kom jag hem. har faktiskt ätit middag och tårta. och fått ett jätte bra sms av sara. det stod: august vill ha mitt nummer så han kan kontakta mig om festen på fredag eller nåt sånt. jag log. sen har jag inte gjort så mycket mer. och nu måste jag verkligen sluta. för jag är himla himla kissnödig. måste verkligen kissa nu. tack så mycket.

Yeah, when I was only 17, I could hear the angels whispering
I ffffound the way to the woods.

RSS 2.0